Jegyzés

Országos kisbefektetői előadás-sorozat

A tőzsdei bevezetés során országos előadás-sorozatot tartunk (Roadshow), amelynek célja a kisbefektetők tájékoztatása (bővebb információ az előadásokról).

A részvényértékesítés kétszakaszos eljárása

Kisbefektetői jegyzési időszak

2010 október 11-22.* között. (*Felhívjuk a figyelmet, hogy a Kisbefektetői Jegyzési Időszak három munkanapot követően bármikor lezárható, amennyiben ezen rövidebb időszak alatt a részvényértékesítésbe bevont részvények teljes mennyisége lejegyzésre kerül!)

Nagybefektetői aukció

2010 október 25. (kizárólag a 417.000 db feletti, BÉT szekciótag intézményi jegyzőknek)

Jegyzési helyek

MKB Bank Zrt.  86 fiókja országszerte

Equilor Befektetési Zrt. irodája Budapesten (1037 Budapest, Montevideo u. 2./C, térkép)

Jegyzési ár

80%-os Kedvezményes áron jegyzőknek: 750 HUF

Allokációs kedvezménnyel rendelkezőknek: 938 HUF

Teljes áron jegyzőknek: 938 HUF

A jegyzés folyamata

I. A részvényjegyzéshez az MKB Banknál vagy az Equilornál vezetett értékpapírszámla szükséges.  Amennyiben még nem rendelkeznek az említett intézeteknél vezetett értékpapírszámlával, használják ki a jegyzési időszakig rendelkezésre álló időt, és nyissanak értékpapírszámlát.

II. A jegyzési ív aláírásán túl  a jegyezni kívánt részvények ellenértékének befizetése vagy átutalása is szükséges a jegyzési eljárásban való részvételhez. A jegyzéskor a vonatkozó ársáv felső értékének megfelelő összeget (azaz 750 vagy 938 forintot) kell részvényenként befizetni.

III. A végső kibocsátási ár meghatározása a 2010 október 25.-i nagybefektetői aukción kerül sor.

IV. Amennyiben a végső ár a maximális ár alatt marad akkor a fennmaradó összeg visszafizetésre kerül.

Letölthető dokumentumok

A nyilvános részvényértékesítés részleteit tartalmazó Tájékoztatót letöltheti erről az oldalról. A Társaság részvényeibe való megalapozott befektetési döntéshez elengedhetetlen a Tájékoztató teljes szövegének áttanulmányozása, megértése és értékelése.

A Kibocsátó ezúton is tájékoztatja az érintetteket, hogy a 80%-os Kedvezményes Jegyzési Jogosultság és az Allokációs Kedvezmény fennállásának megállapítása céljából meghatározott értéknap („D nap”) 2010. szeptember 15.. A 80%-os Kedvezményes Jegyzési Jogosultság és az Allokációs Kedvezmény fennállását és a kedvezmények mértékét a Kedvezményes Kisbefektetői Jegyzők részére eljuttatott Kedvezmény Értesítők is erre az időpontra nézve határozta meg.

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. életbiztosítási állományának beágyazott értékéről szóló jelentés (Embedded Value Report) módszertani felülvizsgálata: http://www.ey.com/HU/hu/Home/Hungarian-IPO-Project

Pénzügyi kimutatások:

Az Összevont Tájékoztató 9.4.1 fejezetében foglalt táblázatban szereplő elírások 2010. szeptember 29-én kijavításra kerültek.