> Főoldal | Befektetőknek

Közlemények 2012

2012. december 28.

Rendkívüli közzététel a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. vezető állású személye közeli hozzátartozójának CIGPANNONIA részvényügyletéről

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. (székhelye: 1033 Budapest, Flórián tér 1.; cégjegyzékszáma: Cg.01-10-045857; a továbbiakban: „Társaság”) ezúton értesíti tisztelt részvényeseit és a tőkepiac szereplőit, hogy Horváth Béla – a Társaság igazgatóságának elnöke - közeli hozzátartozója, tőzsdei kereskedésben 3.000,- db (azaz háromezer darab) CIGPANNONIA részvényt vásárolt 244,67- Ft-os átlagáron, a Concorde Értékpapír Zrt., mint befektetési szolgáltató közreműködésével.

2012. december 21.

Rendkívüli közzététel a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. vezető állású személye CIGPANNONIA részvényügyletéről

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. (székhelye: 1033 Budapest, Flórián tér 1.; cégjegyzékszáma: Cg.01-10-045857; a továbbiakban: „Társaság”) ezúton értesíti tisztelt részvényeseit és a tőkepiac szereplőit, hogy Horváth Béla az igazgatóság elnöke, tőzsdei kereskedésben vásárolt 45.000,- db (azaz negyvenötezer darab) CIGPANNONIA részvényt 220,- Ft-os átlagáron a Concorde Értékpapír Zrt., mint befektetési szolgáltató közreműködésével.

2012. december 21.

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. (székhelye: 1033 Budapest, Flórián tér 1.; cégjegyzékszáma: Cg.01-10-045857; a továbbiakban: „Társaság”) ezúton értesíti tisztelt részvényeseit és a tőkepiac szereplőit, hogy dr. Kádár Gabriella, értékesítési vezérigazgató-helyettes, tőzsdei kereskedésben vásárolt 763,- db (azaz hétszázhatvanhárom darab) CIGPANNONIA részvényt 204,-Ft-os átlagáron és további 6.774,- db (azaz hatezerhétszázhetvennégy darab) CIGPANNONIA részvényt 221,045,-Ft-os átlagáron a Concorde Értékpapír Zrt., mint befektetési szolgáltató közreműködésével.

2012. december 20.

Rendkívüli közzététel a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. vezető állású személye érdekeltségébe tartozó társaság CIGPANNONIA részvénnyel való ügyletéről

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. (székhelye: 1033 Budapest, Flórián tér 1.; cégjegyzékszáma: Cg.01-10-045857; a továbbiakban: „Társaság”) ezúton értesíti tisztelt részvényeseit és a tőkepiac szereplőit, hogy Dr. Bayer Józsefnek, a Társaság felügyelőbizottsági tagjának, az audit bizottság elnökének az érdekeltségébe tartozó társaság, a mai napon tőzsdei kereskedésben vásárolt 34.000,- db (azaz harmincnégyezer darab) CIGPANNONIA részvényt 205,- Ft-os átlagáron az Equilor Befektetési Zrt., mint befektetési szolgáltató közreműködésével.

2012. december 20.

Rendkívüli közzététel a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. vezető állású személye CIGPANNONIA részvénnyel való ügyletéről

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. (székhelye: 1033 Budapest, Flórián tér 1.; cégjegyzékszáma: Cg.01-10-045857; a továbbiakban: „Társaság”) ezúton értesíti tisztelt részvényeseit és a tőkepiac szereplőit, hogy dr. Kádár Gabriella értékesítési vezérigazgató-helyettes, a tőzsdei kereskedésben vásárolt 9.220,- db (azaz kilencezer-kettőszázhúsz darab) CIGPANNONIA részvényt 203,- Ft-os átlagáron a Concorde Értékpapír Zrt., mint befektetési szolgáltató közreműködésével.

2012. december 10.

Rendkívüli közzététel a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. minősített befolyásszerzéséről

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. (székhelye: 1033 Budapest, Flórián tér 1.; cégjegyzékszáma: Cg.01-10-045857; a továbbiakban: „Társaság”) ezúton értesíti tisztelt részvényeseit és a tőkepiac szereplőit, hogy a Társaság a Pannónia Befektetési Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaságban (székhelye: 1072 Budapest, Nyár utca 12.; a továbbiakban: Befektetési Vállalkozás) 41%-os mértékű közvetlen minősített befolyást szerzett.

2012. november 30.

Rendkívüli közzététel a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. vezető állású személyének CIGPANNONIA részvény ügyletéről

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. (székhelye: 1033 Budapest, Flórián tér 1.; cégjegyzékszáma: Cg.01-10-045857; a továbbiakban: „Társaság”) ezúton értesíti tisztelt részvényeseit és a tőkepiac szereplőit, hogy Barta Miklós, a Társaság igazgatóságának tagja a mai napon tőzsdei kereskedésben 3.000,- db (azaz háromezer darab) CIGPANNONIA részvényt vásárolt 208,- Ft/db áron az UniCredit Bank Zrt., mint befektetési szolgáltató közreműködésével.

2012. november 30.

Rendkívüli közzététel a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. vezető állású személyének, és közeli hozzátartozójának CIGPANNONIA részvény ügyletéről

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. (székhelye: 1033 Budapest, Flórián tér 1.; cégjegyzékszáma: Cg.01-10-045857; a továbbiakban: „Társaság”) ezúton értesíti tisztelt részvényeseit és a tőkepiac szereplőit, hogy Horváth Béla, a Társaság igazgatóságának elnöke a mai napon tőzsdei kereskedésben 10.000,- db (azaz tízezer darab) CIGPANNONIA részvényt vásárolt 200,- Ft/db áron, közeli hozzátartozója pedig 3.000,- darabot, szintén 200,- Ft/db áron a Concorde Értékpapír Zrt., mint befektetési szolgáltató közreműködésével.

2012. november 30.

Szavazati jogok száma, alaptőke nagysága

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. (székhelye: 1033 Budapest, Flórián tér 1.; cégjegyzékszáma: Cg.01-10-045857; „Társaság”) eleget téve a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvény 54. §-ának (9) bekezdésében foglalt kötelezettségének, az alábbiakban tájékoztatja a tőkepiac szereplőit a november havi szavazati jogok számáról és alaptőke nagyságáról.

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. új honlapja, hivatalos közzétételi helye

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. (székhelye: 1033 Budapest, Flórián tér 1.; cégjegyzékszáma: Cg.01-10-045857; a továbbiakban: „Társaság”) ezúton értesíti tisztelt részvényeseit és a tőkepiac szereplőit, hogy 2012. december 1. napjától a saját hivatalos honlapja a – korábbi www.cig.eu helyett – a www.cigpannonia.hu, közzétételi kötelezettségeinek is ezen a felületen fog eleget tenni a jövőben.