> Főoldal | Befektetőknek | Közlemények

Közlemények

Rendkívüli közlemény a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt., valamint az EMABIT testületi tagjainak felügyeleti engedélyezéséről

2019. május 20.

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. (székhelye: 1033 Budapest, Flórián tér 1.; cégjegyzékszáma: Cg.01-10-045857; a továbbiakban: „Társaság”) ezúton értesíti tisztelt részvényeseit és a tőkepiac szereplőit, hogy a Társaság 2019. április 17. napján tartott közgyűlésén megválasztott igazgatósági tagja, dr. Bogdánffy Péter igazgatósági tisztségének betöltését a Magyar Nemzeti Bank H-EN-II-66/2019. számú határozatával, valamint Tima János felügyelőbizottsági tagságának betöltését H-EN-II-54/2019. számú határozatával engedélyezte.

A Magyar Nemzeti Bank engedélyezte továbbá H-EN-II-55/2019. számú határozatával Tima János, H-EN-II-56/2019. számú határozatával Papp István, H-EN-II-57/2019. számú határozatával Boros István, H-EN-II58/2019. számú határozatával Veisz Ákos, valamint H-EN-II-59/2019. számú határozatával dr. Bayer József tisztségének betöltését a Társaság 100%-os leányvállalata, a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. (a továbbiakban: „EMABIT”) felügyelőbizottságában.  A Magyar Nemzeti Bank H-EN-II-61/2019. számú határozatával dr. Király Mária, H-EN-II-63/2019. számú határozatával Horváth Gergely Domonkos, valamint H-EN-II-65/2019. számú határozatával dr. Bogdánffy Péter EMABIT igazgatósági tagsági tisztségének betöltését engedélyezte.