> Főoldal | Befektetőknek | Közlemények

Közlemények

Rendkívüli tájékoztatás a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. saját tulajdonában lévő részvények számának csökkenéséről
vissza

2018. november 7.

Rendkívüli tájékoztatás a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. saját tulajdonában lévő részvények számának csökkenéséről

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. (székhelye: 1033 Budapest, Flórián tér 1.; cégjegyzékszáma: Cg.0110-045857; a továbbiakban: „Társaság”) ezúton értesíti tisztelt részvényeseit és a tőkepiac szereplőit, hogy a mai napon a Társaságnál bennfentes személynek, illetve vezetői feladatokat ellátó személynek nem minősülő személy tőzsdei kereskedésen kívül mindösszesen 80.000 darab CIG Pannónia törzsrészvényt vásárolt a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt.-től 210 Ft/db áron.

A részvények vásárlására a Társaság közgyűlése által jóváhagyott, vezetői feladatokat ellátó személyek részére biztosított munkavállalói részvényopciós program keretében került sor. A jelen bejelentés tárgyát képező részvényvásárlást lebonyolító személy a részvényopciós megállapodás megkötésekor igen, azonban a Társaságban betöltött feladatkörére tekintettel jelenleg már nem minősül bennfentes személynek, vezetői feladatokat ellátó személynek. 

A részvényvásárlás fedezetét a Társaság saját tulajdonában lévő részvények képezték, melyek száma az ügylet következtében 714.006 darabra csökkent. 

 

CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt.