> Főoldal | Befektetőknek | Közlemények

Közlemények

Rendkívüli tájékoztatás munkavállalói részvényopciós program keretében vásárolt részvényekről

2019. április 2.

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. (székhelye: 1033 Budapest, Flórián tér 1.; cégjegyzékszáma: Cg.0110-045857; a továbbiakban: „Társaság”) ezúton értesíti tisztelt részvényeseit és a tőkepiac szereplőit, hogy a mai napon tőzsdei kereskedésen kívül, vezetői részvényopciós program keretében a Társaság igazgatóságának tagja, Barta Miklós mindösszesen 100.000 (azaz százezer) darab, valamint Busa Zoltán, a Társaság 100%-os leányvállalata, a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. (a továbbiakban: „EMABIT”) igazgatóságának tagja mindösszesen 50.000 (azaz ötvenezer) CIGPANNONIA törzsrészvényt vásárolt a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt.-től 210 Ft/db áron.

Munkavállalói részvényopciós program keretében vásárolt továbbá mindösszesen 190.000 (azaz százkilencvenezer) darab CIGPANNONIA törzsrészvényt a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt.-től a Társaság, illetve az EMABIT hét, vezetői feladatokat ellátó személynek nem minősülő munkavállalója. A részvényvásárlásokra tőzsdei kereskedésen kívül, 230,52 Ft/db áron került sor.

A munkavállalói részvényopciós program keretében lehívott mindösszesen 340.000 darab CIGPANNONIA részvény vásárlása következtében a Társaság saját tulajdonában lévő részvények száma 374.006 darabra csökkent.

Melléklet: adatlap I., adatlap II.