> Főoldal | Best Doctors® Egészségbiztosítás

Best Doctors® Egészségbiztosítás


A CIG Pannónia Életbiztosító az elmúlt években azon dolgozott, hogy Ügyfeleinek mindig a legjobb és legkedvezőbb biztosítási védelmet adhassa. 2012 szeptemberétől új nemzetközi együttműködés vette kezdetét, mely igazi választ jelenthet a magyar egészségügyben évek óta tartó problémákra.
Új termékünkkel Önnek lehetősége adódik arra, hogy elérhető biztosítási díjért, a világ bármely pontján a legjobb szakorvosok egyikével gyógyíttassa magát, vagy családja bármely tagját. Az egészség ezentúl nem csak a gazdagok kiváltsága.


Kinek ajánljuk a Best Doctors® Egészségbiztosítást?

  • mindenkinek, aki szeretne időben gondososkodni saját maga és szerettei biztonságáról, egészségéről
  • azoknak, akik a világ legjobb orvosaival szeretnék kezeltetni magukat
  • akiknek fontos a korrekt, minőségi egészségügyi ellátás
  • akik elhiszik, hogy külföldön sokkal nagyobb esélyük van meggyógyulni
  • azoknak, akik előre szeretnének gondoskodni, mert több millió forintot nem tudnak majd  kifizetni egy esetleges betegség gyógyíttatására

Milyen szolgáltatásokat nyújt a CIG Pannónia új Best Doctors® Egészségbiztosítása?

tudjuk, hogy egy betegségnek kik a legkiválóbb orvos specialistái a világon, és elérhetővé tesszük őket
ügyfeleink számára
lehetőséget adunk második orvosi szakvélemény kérésére minden betegségre vonatkozóan, így
biztosítottaink leleteit a legkompetensebb szakemberek vizsgálják felül
teljes körűen megszervezzük a külföldi gyógykezelést
fedezzük a gyógyuláshoz szükséges kiadásokat az öt rettegett betegség esetén (utazás, szállodai ellátás,
kórházi elhelyezés, gyógyszerek, műtétek, - összesen 2 millió eurói
egy esetleges halál esetén visszatérítjük a befizetett díjak 100%-át1
amennyiben nem kerül sor szolgáltatásra kármentességi bónuszt nyújtunk (ennek mértéke a befizetett
díjak 40-60%-a)1


Miért van mindenkinek szüksége Best Doctors®  Egészségbiztosításra?

  • mert lehetőség adódik második orvosi szakvélemény kérésére,
  • mert a biztosító fedezi a gyógyuláshoz szükséges kiadásokat (így a biztosított és kísérője utazásának és szállodai elhelyezésének, a külföldi gyógykezelésnek, a szükséges gyógyszereknek, az élő donor felkutatásának költségeit) az alábbi orvosi beavatkozások esetén:

                                              

Teljes gyógyulás

A Best Doctorshoz forduló emberek közül minden hatodiknak megváltozott a diagnózisa és az esetek 39%-ában módosítani kellett a kezelésen.2

  • a második orvosi szakvélemény új lehetőséget ad betegsége megismerésére és kezelésére
  • a külföldi gyógykezelési szolgáltatás - az 5 orvosi beavatkozás esetében - világszínvonalú egészségügyi ellátáshoz biztosít hozzáférést

Specialistáink segítséget nyújtanak a legmegfelelőbb kezelés kiválasztásában, ezenfelül a kórház kiválasztásában, az utazással kapcsolatos ügyintézésben és a személyes konzultációk megszervezésében. Kapcsolattartóink a kezelés ideje alatt  folyamatosan információkkal látják el a biztosítottat és családtagjait.


Szolgáltatás lépésről lépésre

Ha komoly betegséget diagnosztizálnak Önnél, hívja a Best Doctors® Egészségvonalat a  +36-80-44-20-00-as telefonszámon és tájékoztassa munkatársainkat a betegsége körülményeiről. Magasan képzett kollégáink mindent megtesznek az Ön kényelméért, és azért, hogy a legjobb kezekbe kerüljön! A folyamat alatt személyes kapcsolattartója végig konzultálni fog Önnel az InterConsultationTM (második orvosi szakvélemény )lépéseivel kapcsolatban.
Kérje ki orvosaink véleményét! Munkatársaink összegyűjtik a betegségéhez kapcsolódó teljes orvosi dokumentációt, majd a Best Doctors® kiválasztja hálózatából az esetéhez leginkább megfelelő orvos specialistát a második orvosi szakvélemény elkészítéséhez. Az alapos elemzést követően szakértőink felállítják a pontos diagnózist és kiválasztják a legmegfelelőbb kezelést.
Vegye igénybe a legjobb egészségügyi ellátást! A továbbiakban Ön dönt arról, hogy a rendelkezésére álló lehetőségek közül melyiket választja. A világ bármely pontján található orvosra és kórházra is esik a választása, biztosak vagyunk abban, hogy Ön élete ÚJ lehetőséget kap és betegségét világszinvonalú orvosok kezelik.

 

Best Doctors Egészségbiztosításainkat egész családjára kiterjedően is kérheti, így gyermekei, szerettei is biztonságban lesznek.

   

A Best Doctors®  Egészségbiztosítás igénybevételéhez keresse fel személyes kapcsolattartóját, aki elkészíti Önnek a legkedvezőbb ajánlatot, vagy Ügyfélszolgálatunkat a +36 1 5 100 200 -as telefonszámon.

 
GONDOSKODJON IDŐBEN, és mi vigyázunk Önre és családjára
.

 

 

1 Best Doctors® Egészségbiztosításra vonatkozóan.2 Forrás: Best Doctors® dataweb, 2012.08.23-ai állapot. A statisztikák az InterConsultationTM esetekre vonatkoznak Európában/Ausztrálázsiában.A Best Doctors® Egészségbiztosítás és a Best Doctors® Kiegészítő Egészségbiztosítások esetében a jelen dokumentumban foglaltak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek vagy kötelezettségvállalásnak.

 

 


 

Lépjen velünk kapcsolatba!

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére. Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot!


Kérjük, írja a képen látható számsort a mellette található mezőbe. Ha új számsort szeretne, kattintson a képre!