> Főoldal

Best Doctors® Kiegészítő Egészségbiztosítások


A CIG Pannónia Életbiztosító 2012. szeptemberétől kibővítette szolgáltatásait, amelynek keretein belül, meglévő ügyfeleinknek kivételes lehetőséget biztosítva ajánljuk a Best Doctors® Kiegészítő Egészségbiztosítást. Ezzel a világszinvonalú termékkel,Magyarországon egyedülálló biztosítási védelmet nyújthatunk Önnek és családjának.
Termékünkkel Önnek lehetősége adódik arra, hogy elérhető biztosítási díjért, a világ bármely pontján a legjobb szakorvosok egyikével gyógyíttassa magát, vagy családja bármely tagját. A CIG Pannónia Életbiztosítónak nagyon fontosak azok az Ügyfelek, akik egyszer már minket választottak, így a kiegészítő biztosításaink díjait is kedvezményesen kalkuláltuk.

Kinek ajánljuk a Best Doctors Kiegészítő® Egészségbiztosítást?

 • Rendszeres díjas életbiztosítási termékkel rendelkező ügyfeleinknek (kivéve a Pannónia Alkony, a Pannónia Kockázati Életbiztosítás és a NOVA termékünk)
 • vállalati ügyfeleinknek, mert béren kívüli juttatásként segíti a munkatársak elkötelezettségét és adómentessége miatt a munkáltatónak is előnyös
 • mindenkinek, aki szeretne időben gondososkodni saját maga és szerettei biztonságáról, egészségéről . és akinek már van nálunk életbiztosítási szerződése
 • azoknak, akik a világ neves szakorvosaival szeretnék kezeltetni magukat
 • akiknek fontos a korrekt, minőségi egészségügyi ellátás
 • akik hajlandóak a világ bármely pontjára elutazni, vagy gyermeküket elvinni a gyógyulás érdekében
 • akik elhiszik, hogy külföldön sokkal nagyobb esélyük van meggyógyulni
 • nem utolsó sorban azoknak, akik előre szeretnének gondoskodni, mert több millió forintot nem tudnak majd kifizetni egy esetleges betegség gyógyíttatására

Milyen szolgáltatásokat nyújt a Pannónia Kiegészítő Egészségbiztosítása?

   második orvosi szakvélemény

  külföldi gyógykezelési szolgáltatás 2 millió eurós limittel a teljes tartamra

Miért van mindenkinek szüksége Best Doctors® Kiegészítő Egészségbiztosításra?

 • mert lehetőség adódik második orvosi szakvélemény kérésére
 • mert a biztosító fedezi a gyógyuláshoz szükséges kiadásokat (így a biztosított és kísérője utazásának és szállodai elhelyezésének, a külföldi gyógykezelésnek, a szükséges gyógyszereknek, az élő donor felkutatásának költségeit) az alábbi orvosi beavatkozások esetén:


Teljes gyógyulás

A Best Doctorshoz forduló emberek közül minden hatodiknak megváltozott a diagnózisa és az esetek 39%-ában módosítani kellett a kezelésen.2

 • a második orvosi szakvélemény új lehetőséget ad betegsége megismerésére és kezelésére
 • a külföldi gyógykezelési szolgáltatás - az 5 orvosi beavatkozás esetében - világszínvonalú egészségügyi ellátáshoz biztosít hozzáférést

Specialistáink segítséget nyújtanak a legmegfelelőbb kezelés kiválasztásában, ezenfelül a kórház kiválasztásában, az utazással kapcsolatos ügyintézésben és a személyes konzultációk megszervezésében. Kapcsolattartóink a kezelés ideje alatt  folyamatosan információkkal látják el a biztosítottat és családtagjait.


Szolgáltatás lépésről lépésre

Ha komoly betegséget diagnosztizálnak Önnél, hívja a Best Doctors® Egészségvonalat a +36-80-44-20-00-as telefonszámon és tájékoztassa munkatársainkat a betegsége körülményeiről. Magasan képzett kollégáinkmindent megtesznek az Ön kényelméért, és azért, hogy a legjobb kezekbe kerüljön! A folyamat alatt személyeskapcsolattartója végig konzultálni fog Önnel az InterConsultationTM (második orvosi szakvélemény) lépéseivel kapcsolatban.
Kérje ki orvosaink véleményét! Munkatársaink összegyűjtik a betegségéhez kapcsolódó teljes orvosi dokumentációt, majd a Best Doctors® kiválasztja hálózatából az esetéhez leginkább megfelelő orvos specialistát a második orvosi szakvélemény elkészítéséhez. Az alapos elemzést követően szakértőink felállítják a pontos diagnózist és kiválasztják a legmegfelelőbb kezelést.
Vegye igénybe a legmodernebb egészségügyi ellátást! A továbbiakban Ön dönt arról, hogy a rendelkezésére álló lehetőségek közül melyiket választja. A világ bármely pontján található orvosra és kórházra is esik a választása, biztosak vagyunk abban, hogy Ön élete ÚJ lehetőséget kap és betegségét világszinvonalú orvosok kezelik.


Best Doctors
® Egészségbiztosításainkat egész családjára kiterjedően is kérheti, így gyermekei, szerettei is biztonságban lesznek.


A Best Doctors® Kiegészítő Egészségbiztosítások igénybevételéhez meglévő biztosítási szerződésének évfordulója előtt minimum 40 nappal keresse fel személyes kapcsolattartóját, aki elkészíti Önnek a legkedvezőbb ajánlatot, vagy keresse fel Ügyfélszolgálatunkat a +36 1 5 100 200-as telefonszámon.

GONDOSKODJON IDŐBEN, és mi vigyázunk Önre és családjára.

Mert elveszíteni valakit, akit szeretünk elviselhetetlen és feldolgozhatatlan fájdalom.

 GONDOSKODJON

 

2 Forrás: Best Doctors® dataweb, 2012.08.23-ai állapot. A statisztikák az InterConsultationTM esetekre vonatkoznak Európában/Ausztrálázsiában.A Best Doctors® Egészségbiztosítás és a Best Doctors® Kiegészítő Egészségbiztosítások esetében a jelen dokumentumban foglaltak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek vagy kötelezettségvállalásnak.


 

Lépjen velünk kapcsolatba!

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére. Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot!


Kérjük, írja a képen látható számsort a mellette található mezőbe. Ha új számsort szeretne, kattintson a képre!