Kinek ajánljuk?

Ajánlatunk elsősorban az anyagi biztonságot fontosnak tartó családoknak és munkatársaikat megbecsülő kis- és középvállalatoknak szól. A Bárkára négyféle biztosítást pakoltunk fel, így az élet tengerén hajózva a legnagyobb viharban is nyugodt maradhat, hiszen a legfontosabb rakományról gondoskodott; szerettei, önmaga vagy kollégái biztonságáról. 

 

Miért jó választás egy hagyományos életbiztosítás?

Pannónia Bárka Élet-, Baleset- és Betegségbiztosításunk egy olyan kockázati életbiztosítás, amely négy különböző szolgáltatást tartalmaz és az egész családja számára biztonságot nyújt.

  • Biztosítottanként eltérhetnek a szolgáltatások biztosítási összegei.
  • A szolgáltatások adómentesek.
  • A biztosítási szolgáltatások nem részei a hagyatéki eljárásnak, így a kifizetésükhöz nem kell megvárni annak végét.

 

Milyen előnyöket kínálunk?

 

4 az 1-ben biztosítás:

amely a legnehezebb pillanatban segít fennmaradni a víz felett.

 

Testreszabható:

az Ön igényeinek megfelelően állíthatja össze biztosítását és akár 10 főig megkötheti

 

Kényelmes:

kérdőívünkkel már helyben felmérjük a kockázatokat és kiszámítjuk a várható díjat és kifizetést

 

 

Mit jelent ez a gyakorlatban? Kinek segít a bajban? 
A Pannónia Bárkára magánszemélyek vagy cégek szállhatnak fel. Biztosításunk megköthető minden családtagra, munkatársra akár 10 főig is. A bizto-sított belépéskori életkora 16 és szolgáltatástól függően 60 vagy 65 év között lehet. A szolgáltatásra a szerződő és a biztosított által választott kedvez-ményezett jogosult.


 Vihar és értékálló 
A Pannónia Bárkán nem szabunk határt kép-zeletének! Az egyösszegű biztosítási szolgáltatás akár több tízmillió forint is lehet, havi járadék-szolgáltatással pedig biztosíthatja családja hosszú-távú biztonságát. A díjakat évente, félévente, negyedévente vagy havonta is fizetheti akár bank-kártyával az online ügyfélportálon keresztül vagy csoportos beszedéssel – ahogy Önnek a legkényel-mesebb.


 Tengernyi lehetőség 
Abban, hogy Ön mit visz fel a Pannónia Bárkára, teljes szabadságot élvez, kollégáink pedig szakmai tanácsokkal segítik döntését.
 
A mi Bárkánk olyannyira rugalmas, hogy:
 
- az igényelt szolgáltatások biztosítottanként eltérő-ek is lehetnek,
 
- a biztosítási összegek biztosítottanként és szolgál-tatásonként is változtathatók, és
 
- minden szolgáltatáshoz külön kedvezménye-zett(ek) választható(ak).
 
 
 


 Négy az egyben biztosítás 
A Pannónia Bárka testreszabható, az igényeknek és élethelyzeteknek megfelelően alakítható biztosítás, amely négy szolgáltatást nyújt Önnek.

Egyösszegű haláleseti kifizetés: a választott biztosítási összeget fizetjük ki a kedvezmény-ezettnek a biztosított halála vagy 1 éven belül várható halála esetén*. 

Haláleseti járadék: a biztosított halála esetén havi járadékot fizetünk a szolgáltatás lejárati időpontjáig a kedvezményezett számára. Azonnali segítség-képpen ezen felül az aktuális havi járadék har-minchatszorosát is kifizetjük. 

Rokkantsági szolgáltatás: a biztosított legalább 70%-os rokkantsága esetén egyösszegű kifizetést nyújtunk a kedvezményezett számára. 

Rettegett betegség szolgáltatás: 25 különféle rettegett betegség (pl. Alzheimer kór, rák, Crohn-betegség, szívinfarktus, stb.) diagnosztizálása esetén egyösszegű kifizetéssel segítjük a biztosított gyógyulását.


 Értékkövetés 
Értékkövetési lehetőségünkkel Ön évről évre növel-heti a biztosítási összeget, hogy szeretteiről mindig megfelelő szinten tudjon gondoskodni.


 Kedvezmények 
éves, féléves vagy negyedéves díjfizetés lehetsé-ges. Illetve a csoportos beszedéssel fizetőket is kedvezményben részesítjük,
 
 

 

 

 

 

Kiegészítő biztosítások:

 

Biztosítását további lehetőségekkel is kiegészítheti, hogy még teljesebb védelmet nyújthassunk Önnek. Részletekért kattintson a kiegészítő biztosítás nevére.

 

Jogi nyilatkozat:

Jelen tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, elsősorban figyelemfelkeltésre szolgál. Kérjük, szerződéskötés előtt minden esetben tanulmányozza át a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. Általános Életbiztosítási Feltételeit, Általános Baleset- és Egészségbiztosítási Feltételeit, valamint a Pannónia Bárka Élet-, Baleset- és Betegségbiztosítás Különös Feltételeit.

* amennyiben ezt orvos igazolja

 

Nyereményjáték szabályzat:

A Bárka Facebook játék szabályzatát erre a linkre kattintva tudja elolvasni:

 


 

Lépjen velünk kapcsolatba!

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére. Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot!


Kérjük, írja a képen látható számsort a mellette található mezőbe. Ha új számsort szeretne, kattintson a képre!