Biztonságban tudhatja családját!

Gondolt arra, hogy biztosítást kössön a jövedelmére, vagy az egészségre? A családok megélhetése a családfenntartókon múlik. Mi történne a szeretteivel ha bekövetkezik egy váratlan tragédia? Egy súlyos betegség esetén, miből finanszírozná a kezelések költségét? Ha célja a családjáról és önmagáról való gondoskodás, akkor kiváló megoldás a Pannónia Primus Életbiztosítás.


Kinek ajánljuk?

 • Mindazoknak, akik felkészülnének a nem várt eseményekre, és egy testre szabható, jó ár-érték arányú megoldást keresnek.
 • Családosoknak anyagi biztonságukról való gondoskodásként, mert a megélhetés egy hirtelen kieső jövedelem miatt komoly veszélybe kerülhet. A biztosító kifizetése fedezheti a család életszínvonalának megtartását egy nem várt tragédia esetén.
 • Egyedülállóknak, akik egy tragédia esetén gondoskodnának időskorú szüleikről, gyermekeikről, ha az élet közbeszól. A biztosító kifizetése fedezheti a hirtelen felmerülő nem várt költségeket, legyen az akár temetés vagy az elhunyt hitelei.
 • Annak, akik egyszerű, átlátható, a biztosítási futamidő alatt csak minimális időráfordítást igénylő szerződést választanának, akár már 30.000 forint éves díj befizetéssel.

 

Miért éri meg önnek?

 • Biztonságban tudhatja családját: A biztosító kifizetése fedezheti a család életszínvonalának megtartását a családfenntartó biztosított halála esetén.
   
 • Azonnali pénzkifizetés – rettegett betegségek diagnosztizálása esetén: A biztosítás kiterjesztett védelme a rettegett betegségek lehető legszélesebb körére vonatkozik, összesen 25 betegségre: rosszindulatú daganat, szívinfarktus, agyvérzés, by-pass műtét, krónikus veseelégtelenség, létfontosságú szerv átültetése, látó- vagy hallóképesség elvesztése, súlyos égési sérülés, sclerosis multiplex, végtag amputálása, Alzheimer-kór, Parkinson-kór, kóma stb.
   
 • Nem része a hagyatéknak, gyors segítség:  Akár több különböző kedvezményezett jelölhető. Kifizetés esetén mindenképpen hozzájut a biztosítási összeghez, a biztosító gyorsan, jellemzően két héten belül kifizeti a biztosítási összeget a megjelölt kedvezményezett részére.
   
 • Cégek számára jelentős előnyöket biztosít: A biztosítás díja költségként elszámolható, és a cafetéria szolgáltatások között is adható. *
   
 • Kamatadó, EHO- és öröklésiilleték mentes: A biztosítás szolgáltatása adó- és illetékmentes, nem része a hagyatéki eljárásnak, és kifizetése gyors a megnevezett kedvezményezett részére. *
   
 • Személyre szabott megoldással kínáljuk: A biztosítás egyénre szabható a különböző kiegészítő biztosítások hozzáadásával, igazodva minden élethelyzethez, mert baleseti és egészségbiztosítási fedezetekkel teljes egy biztosítás!
   

A Pannónia Primus mellé választható kiegészítő biztosítások:

Egy baleset több szempontból is negatívan érintheti

egy család életét: nem csupán a kórházi

tartózkodással összefüggő megnövekedett

kiadásokra kell felkészülni (egy súlyosabb baleset

akár jelentős és azonnali kiadásokkal is járhat).
Bármennyire is törekszünk az egészséges életmódra,

sportolunk és kerüljük a stresszt, a betegségeket

nem kerülhetjük el teljes bizonyossággal.

S ha kiderül a legrosszabb, jó, ha van az erkölcsi és

érzelmi támogatás mellett anyagi segítség is.

Megoldás:

Pannónia Kiegészítő Balesetbiztosítás


Kedvező díja mellett extra védelmet nyújt a baleseti

kockázatok ellen. Az ún. alapcsomag a baleseti

halál- és rokkantsági kockázatokat foglalja magában,

e mellé választható még két további szolgáltatás

(a baleseti eredetű műtéti térítés, valamint a baleseti

eredetű kórházi
napi térítés).


Mindez kb. napi 100 Ft-ért.

Megoldás:

Best Doctors® Kiegészítő Egészségbiztosítás

Megkötésével az igazán súlyos betegség esetén

a világ bármely pontján, a szakma által legjobbnak

ítélt orvosoktól kaphatja meg a biztosított

a szükséges kezelést.

Továbbá bármely betegség esetén második

orvosi véleményt kérhet.Egy biztosított kb. napi 200 Ft-ért biztosíthatja magát.

 

További információért keresse CIG Pannónia kapcsolattartóját vagy központi Ügyfélszolgálatunkat a lenti űrlap kitöltésével vagy a  06-1-5-100-200-as telefonszámon.

Jelen tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, elsősorban figyelemfelkeltésre szolgál.

 

*abban az esetben ha a szerződés kizárólag kockázati szolgáltatással jön létre

 

Lépjen velünk kapcsolatba!

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére. Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot!


Kérjük, írja a képen látható számsort a mellette található mezőbe. Ha új számsort szeretne, kattintson a képre!