> Főoldal

Hírek

2017. január 17.

Javulhat a kivitelezés minősége az építőiparban

2016-ban többek között a CSOK-nak és az egyszerűsödő adminisztrációnak köszönhetően jelentősen megemelkedett a lakásépítések és felújítások száma Magyarországon és a trend 2017-ben is folytatódik. Ennek megfelelően egyre többen látnak jó üzletet az építőiparban, amit az is jelez, hogy közel hatodával nőtt tavaly az újonnan alapított cégek száma a szektorban. A kontármunkák visszaszorulását eredményezheti, hogy 2017-től mind az építész tervezők, mind az építőipari kivitelezők számára kötelező a felelősségbiztosítási szerződés megkötése – állítja a CIG Pannónia Biztosító.

2016. december 30.

Újévi köszöntő

2016. december 22.

A CIG Pannónia megkapta az MKB Biztosítók felvásárlásához szükséges engedélyeket

A Gazdasági Versenyhivatal és a Magyar Nemzeti Bank is engedélyezte, hogy a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. minősített befolyást szerezzen az MKB Életbiztosító Zrt.-ben, leányvállalata, a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. pedig az MKB Általános Biztosító Zrt.-ben. A tranzakciót a felek a köztük lévő megállapodás értelmében 2016 év végéig tervezik lezárni.

2016. december 14.

Nyugdíjbiztosítások: Megindult az év végi befizetési roham

Egyre többen és többet tesznek félre nyugdíjukra - Az előző évekhez hasonlóan idén decemberben is befizetési „rohamra” számít a CIG Pannónia, mert az ügyfelek ilyenkor töltik fel díjaikat, hogy minél több adókedvezményt vehessenek igénybe. Ügyelni kell azonban a határidőkre! – figyelmeztet a biztosító.

 

Ünnepi nyitva tartás decemberben

Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy társaságunk személyes és telefonos ügyfélszolgálata az ünnepek alatt az alábbi időpontokban tart nyitva: