> Főoldal

Hírek

 

Ügyfélportál karbantartás

2018. július 17-én, kedden 17:00-19:00 között karbantartás miatt a Pannónia Életbiztosító Ügyfélportál nem lesz elérhető.

2018. június 21.

Mégsem tér vissza a lakossági casco piacra a CIG Pannónia

A jövedelmezőség további javítása érdekében a CIG Pannónia úgy döntött, hogy a 2016-os biztosító-felvásárlás során megörökölt lakossági casco ügyfélállomány szerződéseit ütemezett felmondással megszünteti. A döntést az indokolja, hogy a casco piacon tapasztalt kiélezett verseny miatt a termék nyereségessége elmarad a CIG Pannónia más termékeinek mutatóitól, így a biztosító inkább azokat a termékeit fejleszti, amelyekkel versenyképes tud lenni, és a tulajdonosi érdekeket is maradéktalanul érvényesítheti.

2018. május 23.

Nyereséggel indította az évet a CIG Pannónia

Tovább tart a lendület a CIG Pannóniánál: az első három havi adózott eredmény 615 millió forint, a teljes átfogó jövedelem 530 millió forint nyereség, az egy részvényre eső első negyedéves nyereség pedig 8,8 forint – derül ki a biztosító nemzetközi számviteli szabályok szerint készített, legfrissebb gyorsjelentéséből.

 

Ügyfélportál karbantartás

2018. május 20-án, vasárnap délelőtt 07:00-12:00 között karbantartás miatt a Pannónia Életbiztosító Ügyfélportál nem lesz elérhető.