> Főoldal

Hírek

2017. május 25.

A pénzügyi tudatosság terén nincsenek hatalmas generációk közti szakadékok

Talán nem is gondolnánk, de a 18-29 év közöttiek foglalkoznak legtöbbet a pénzügyeikkel, annak ellenére, hogy ők döntenek a legkevésbé önállóan anyagi természetű kérdésekben. A harmincasok az internetet bújva tájékozódnak, míg a 40 év felettiek szívesebben fordulnak pénzügyi szakemberhez, ha segítségre van szükségük – derült ki a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. megbízásából végzett felmérésből, amely a 18 és 59 év közötti lakosságra jellemző pénzügyi szokásokat vizsgálta.

2017. május 23.

Gyorsjelentés: Rekordnyereség és növekedés a CIG Pannóniánál az első negyedévben

Az akvizícióknak, illetve a cégcsoport-szintű teljesítményjavulásnak köszönhetően történetének legjobb negyedéves eredményeit érte el a CIG Pannónia. A cégcsoport szintű adózott nyereség elérte a 2,515 milliárd forintot úgy, hogy a biztosítási díjbevétel 48 százalékkal, 6,025 milliárd forintra nőtt az előző év azonos időszakához képest – olvasható a biztosító nemzetközi számviteli szabályok szerint készített első negyedéves gyorsjelentésében.

2017. április 20.

A 12. Madeinhungary + 5. Meed díjazottai

Még május 7-ig látogatható a Bálnában a 12. madeinhungary + 5. MeeD, Határtalan Design kiállítás. A nagyszabású válogatásban közel 900 m2-en 11 ország majd 100 tervezőjének bútorai, lakástextilei és lakberendezési kiegészítői kapnak helyet. A kiállítók közül idén is hárman részesültek a CIG Pannónia által támogatott Határtalan Design Díjban: Koós Daniella Kidform névre keresztelt gyerekbútorcsaládja, a Jakob Jandourek és Michaela Tomiskova alkotta cseh Dechem Studio üvegtárgyai, valamint a lett Raimonds Cirulis Basalt Fiber Collection sorozatának kültéri bútorai.

2017. április 19.

A magyarok fele már a gyógyulást sem itthon képzeli el

Lehangoló véleménnyel vannak a magyarok a hazai egészségügyről, súlyosabb betegség esetén a lakosság fele külföldön gyógyulna. Bizalmatlanságból vagy tudatosságból egy orvosi diagnózis már csak keveseknek elég, mindemellett az emberek többsége mára felismerte az idő kritikusan fontos szerepét a korai diagnózis és az időben kezdődő gyógykezelés tekintetében – derült ki a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. által készített kutatásából.

2017. április 11.

Stratégiai megállapodást kötött az MKB Bank és a CIG Pannónia

Budapest, 2017. április 11. – Az MKB fiókhálózatában megkezdik a CIG Pannónia nyugdíj – és életbiztosításainak értékesítését, a CIG Pannónia biztosítási képviselői pedig a Bank termékeit is kínálják majd ügyfeleiknek. Erről szóló megállapodást írt ma alá dr. Kádár Gabriella, a CIG Pannónia és dr. Balog Ádám, az MKB Bank vezetője. A megállapodással mindkét fél értékesítési hálózata bővül, a szinergiák megfelelő szakmai kihasználásával pedig új, innovatív termékek fejlesztésére nyílik meg a lehetőség. Az MKB fiókhálózata jelentős tapasztalattal rendelkezik biztosítói termékek értékesítésében.