> Főoldal

Hírek

vissza

A CIG Pannónia lett az Év Biztosítója

Idén is díjazta a legjobb hazai biztosítói eszközalapokat és a legjobb hazai befektetési alapokat a MoneyMoon. Ebben az évben először az Év Biztosítója kategóriában a CIG Pannónia Életbiztosító kapta az elismerést, és emellett az MKB-Pannónia Alapkezelő által kezelt négy eszközalap – kelet-európai, kínai, latin-amerikai és amerikai részvény kategóriában – is kategóriája legjobbjának bizonyult.

A MoneyMoon díjakat a MoneyMoon portál-rendszer objektív értékeléseinek eredményei alapján ítélik oda immár hetedik éve. A MoneyMoon egy meghatározott kritériumrendszerben, különböző objektív szempontok alapján folyamatosan monitorozza, értékeli és rangsorolja a magyar piacon jelen lévő legjobb befektetési termékeket, így áll össze minden évben a végső rangsor.

A CIG Pannónia idén először a legrangosabb elismerésben részesült; elnyerte az Év Biztosítója díjat. Utóbbiról a MoneyMoon a biztosítók termékpalettájának összehasonlítását követően dönt: vizsgálja többek között a befektetési politikák spektrumát, hogy milyen és az ügyfelek számára mennyire érthető eszközalapok érhetők el új etikus koncepciók keretében, milyen anyagokat ad ki a biztosító a tanácsadók és ügyfelei számára, illetve, hogy mennyire aktív a tanácsadói és ügyfelei felé irányuló kommunikációban.

Az Év Biztosítója díj mellett az MKB-Pannónia Alapkezelő által kezelt négy eszközalap is a legjobbnak bizonyult: a CIG Kelet-Európai Pro kelet-európai kategóriában, a CIG Jangce Kínai Pro kínai kategóriában, a CIG Amazonas Latin-amerikai Pro latin-amerikai kategóriában, a CIG Warren Buffett Pro pedig az amerikai részvény kategóriában kapott díjat.

„A MoneyMoon Awards díj kiemelkedő elismerés számunkra, és különösen büszkék vagyunk rá, hogy idén először a CIG Pannónia Életbiztosító kapta meg az Év Biztosítója díjat. A szigorú objektív mutatók alapján történő értékelés és kiválasztás fontos visszajelzést ad nekünk, amelyre építve folytathatjuk eddigi munkánkat” – mondta el Dr. Kádár Gabriella, a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. vezérigazgatója.

„Évek óta sikeresen szerepelnek az általunk kezelt alapok a MoneyMoon Awards-on és legnagyobb örömünkre ez az idei évben sincs másképp. Örömmel tölt el minket, hogy a tavalyi sikerek után idén négy, az MKB-Pannónia Alapkezelő által kezelt eszközalap bizonyult kategóriája legjobbjának” - Benczédi Balázs, az MKB-Pannónia Alapkezelő elnök-vezérigazgatója.