> Főoldal

Hírek

Általános Biztosító termékei és szolgáltatásai Befektetési információk Életbiztosító termékei és szolgáltatásai Olimpia

2012. április 18.

CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító felavatta báró Kisteleki Lévay Henrik mellszobrát Győrújbaráton

A CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító (EMABIT), Győrújbarát Önkormányzata és a Deák Erika Galéria közösen felavatta báró Kisteleki Lévay Henrik mellszobrát Győrújbaráton. Az eseménnyel egybekötve a szobornak otthont adó - az erre az alkalomra frissen felújított - egykori Barátság park is átnevezésre került, új neve Pannónia Barátság park. Az emlékmű a köztiszteletben álló, érett korú bárót ábrázolja.

2012. április 11.

CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító felavatja báró Kisteleki Lévay Henrik mellszobrát

A CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító 2011 novemberében képzőművészeti pályázatot hirdetett báró Kisteleki Lévay Henrik mellszobrának megtervezésére és elkészítésére.

2012. február 16.

A CIG Pannónia EMABIT eredményei a 2011-12-es kampányban

2011. negyedik negyedévében a nagyobb részben alkuszi, kisebb részben vezérügynöki és egyéb függő közvetítői értékesítési csatornák teljes körű kiszolgálása révén az EMABIT sikeresen betört a célpiacát képező szegmensbe, vagyis a vállalati-intézményi biztosítások piacára.

2012. február 16.

Új utakon a Pannóniával: megjelentek CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító innovatív utasbiztosításai

A CIG PANNÓNIA Első magyar Általános Biztosító Zrt. a tavalyi évben megkezdett dinamikus termékfejlesztéseihez kapcsolódóan innovatív utasbiztosítási szolgáltatásokkal bővítette termékpalettáját. Minden termékünk online köthető, akár az indulás napján is!

2012. február 16.

A CIG Pannónia EMABIT kihirdette a báró Kisteleki Lévay Henrik képzőművészeti pályázatának nyertesét

Dr. Csurgó Ottó a CIG Pannónia EMABIT Zrt. vezérigazgatója kihirdette a Társaság, Győrújbarát önkormányzata és a Deák Erika Galéria, mint szakmai partner által báró Kisteleki Lévay Henrik mellszobrának megtervezésére és kivitelezésére közösen kiírt nyilvános pályázat eredményét.

2011. november 16.

Versenybe szállt a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. fókuszban a vállalati ügyfelek

Októberben teljes termékpalettájával piacra lépett és október 30-án meghirdette első kgfb tarifáit a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. leányvállalata, a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. (EMABIT). A vállalat győri sajtóútján dr. Csurgó Ottó, a társaság vezérigazgatója, részletes bemutatta a biztosító szolgáltatásait és stratégiáját.

2011. november 16.

A CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. képzőművészeti pályázatot hirdet báró Kisteleki Lévay Henrik mellszobrának megtervezésére és kivitelezésére

A CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. (EMABIT) a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. leányvállalata, Győrújbarát önkormányzata és a Deák Erika Galéria mint szakmai partner 2011. november 16-án meghirdette képzőművészeti pályázatát a XIX. század vége és XX. század eleje között működő Első Magyar Általános Biztosító Társaság alapítójának, báró Kisteleki Lévay Henrik mellszobrának megtervezésére és kivitelezésére.

2011. október 21.

Elstartolt a vállalati szegmensre fókuszáló CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító

Októberben piacra lépett a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. leányvállalata, a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. (CIG Pannónia EMABIT Zrt.). Tevékenységét áprilisban kezdte meg, mely során átvette a TIR Biztosító Egyesület belföldi és nemzetközi fuvarozói felelősségbiztosítási szerződéseit, valamint felelősségbiztosításait.

2011. október 4.

Repülőrajt

Áprilisban kezdte meg, és októberre bővíti piaci jelenlétét a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. Többek között a vagyonbiztosító indulásáról, a célcsoportról, az alkuszpartnereikkel kialakított speciális együttműködésről kérdezte A Tanácsadó Magazin dr. Csurgó Ottót, a társaság vezérigazgatóját.

2011. április 4.

CIG Pannónia EMABIT sajtóreggeli és elemzői workshop

A CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. (CIG Pannónia EMABIT) múlt héten bemutatkozó sajtóreggelit, a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. pedig elemzői workshopot tartott.