> Főoldal

Hírek

vissza

Beléptünk a digitális világba!

Új időszámítás kezdődött a CIG Pannóniánál, 2017. január 9-én beléptünk a digitális világba!

Intézze pénzügyeit otthon a fotelből kényelmesen a nap bármelyik pillanatában! 2017-ben már teljesen jogos elvárás egy szolgáltatótól, hogy valós idejű információkkal lássa el az ügyfeleit, alkalmazkodva a mindennapjaikhoz, hogy akkor foglalkozzanak a pénzügyeinkkel, amikor idejük engedi.

A jövő nálunk már elkezdődött, hiszen január 9-étől kezdődően az adatvédelmi tanúsítvánnyal ellátott értesítőink és leveleink a személyes Pannónia Ügyfélportál felületen (https://portal.cig.eu/) érhetőek el, ahol Ön kényelmesen és naprakészen intézheti ügyeit és követheti nyomon szerződéseit. A jövőben papír formátumban már csak a kötvények lesznek elérhetőek, minden kommunikáció elektronikus úton jut már el ügyfeleinkhez.

A CIG Pannónia Ügyfélportálunk a hét minden napján, napi 24 órás elérhetőséget biztosít és perceken belül eljuttatja Önhöz a hasznos információkat! 

Ismerkedjen meg ügyfélportálunkkal, legyen partnerünk a folyamatos innovációban, és figyelje azokat a tájékoztatásokat, amik az Ön mindennapjait könnyebbé teszik!