> Főoldal

Hírek

vissza

2016. december 30.

Újévi köszöntő

 

 

 

 

 

 

 

Tisztelt Ügyfelünk!          

Boldog, békés új esztendőt kívánok Önnek!


Egyúttal szeretném megköszönni, hogy megtisztelte Biztosítónkat bizalmával és életbiztosítási szerződésének kezelésével a CIG Pannónia Életbiztosítót bízta meg.
Ismét eltelt egy év, amely cégünk életében jó eredményeket és jelentős változásokat hozott.
A CIG Pannónia idén is stabilan és  nyereségesen működött. Alapkezelőnk sorozatban immár harmadszor lett az év legjobb hazai biztosítói vagyonkezelője.    
 
Tőzsdei cégként kiemelten fontos számunkra nyereségünk és piaci részesedésünk növelése, ennek érdekében a piaci konszolidáció adta lehetőségeket is próbáljuk megragadni. Ezért döntöttünk az MKB Biztosítók felvásárlása mellett.
A 2017-es év egyik meghatározó feladata Társaságunk számára a megnövekedett ügyfélállomány magas szintű kiszolgálása lesz. Ennek egyik új megnyilvánulása, hogy jövő évtől teljes körűen digitálisan fogunk Önökkel kommunikálni.

Miért tartjuk ezt versenyképességünket meghatározó, kiemelkedő feladatunknak? Azt gondolom, 2017-ben már mindannyian olyan technikai megoldásokat várunk el egy szolgáltatótól, amelyek révén elkerülhető a postahivatalok felkeresése, a sorban állás. Nem két héttel korábbi, hanem valós idejű információk alapján szeretnénk dönteni, és akkor akarunk foglalkozni a pénzügyeinkkel, amikor időnk engedi.

A CIG Pannónia nem ragad le múlt századi adminisztratív módszereknél. Ügyfélportálunk a hét minden napján, napi 24 órás elérhetőséget biztosít és perceken belül eljuttatja Önhöz a hasznos információkat! Csupán annyit kérünk, hogy aktiválja jelszavát és látogassa rendszeresen személyes portálját, főleg ha arról értesítjük, hogy küldeménye érkezett. Kérem ne marketing fogásnak, hanem kiszolgálási színvonalunkat javító, az Ön tájékozottságát és kényelmét szolgáló lépésnek tekintse megkereséseinket, hiszen ezzel még örömtelibb és rugalmasabb lehet a kapcsolatunk, ami, mint tudjuk, akár több évtizeden keresztül tarthat.

Az új időszámítás január 9-én kezdődik. Innentől az adatvédelmi tanúsítvánnyal ellátott értesítőink és leveleink a személyes Pannónia Ügyfélportál felületen (https://portal.cig.eu/) érhetőek el, ahol Ön kényelmesen és naprakészen intézheti ügyeit és követheti nyomon szerződéseit.

Legyen partnerünk a mindennapok könnyebbé tételében! Ismerkedjen meg ügyfélportálunkkal és figyelje azokat a tájékoztatásokat, amelyek megnyugtató módon bizonyítják, hogy méltóak vagyunk a bizalmára!

Üdvözlettel:

Dr. Kádár Gabriella
Vezérigazgató