> Főoldal | Karrier

Karrier

Kedves Álláskereső!

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt.-t 2007 végén ismert magyar közéleti személyiségek és hazai biztosítási szakemberek alapították (CIG Közép-európai Biztosító Zrt. néven), amely működését 2008-ban kezdte meg. Részvényeit 2010. november 8-án vezették be a Budapesti Értéktőzsdére, a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. tehát nem csupán a hazai biztosítási piac szakértő ismerője, hanem a magyar tőzsde egyik fontos szereplője, amely a vonatkozó jogszabályok szigorú előírásainak eleget téve, transzparensen működik.

Cégünk dolgozói aktív részesei az eredményeknek, a tehetségeseknek karrierlehetőséget nyújtunk. Vállalati kultúránk a  konstruktivitást, önálló, felelősségteljes munkavégzést támogatja és az önmegvalósítás lehetőségét kínálja, egy jó csapat tagjaként. 


Építsen karriert Társaságunknál!

A CIG Pannónia Biztosító várja jelentkezését! Amennyiben szívesen részese lenne egy dinamikusan fejlődő csapatnak és megismerkedne a vállaltunk által kínált lehetőségekkel, tekintse meg aktuális állásajánlatainkat, és küldje el szakmai önéletrajzát motivációs levelével a megadott e-mail címre.

Adatait bizalmasan kezeljük, és kizárólag toborzás és kiválasztás céljából használjuk fel.

 

Aktuális állásajánlatok