> Főoldal | Részvényesi hűségprogram

Részvényesi hűségprogram

Köszönjük Önnek a bizalmat, melyet vállalatunkba fektetett részvényeink megvásárlásával.
Az alábbiakban szeretnénk bemutatni a részvényeseink számára nyújtott kedvezményes szolgáltatásokat. Felhívjuk kedves figyelmét, hogy a Részvényesi Hűségprogram kizárólag magánszemély részvényeseink számára elérhető.

Részvényeseink részére nyújtott kedvezmények

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. részvényesei számára nyújtott hűségprogram célja, hogy megköszönjük belénk vetett bizalmukat, valamint biztosítóként gondoskodjunk tulajdonosaink minél magasabb fokú biztonságáról.

Gránit Bank PLATINUM PLUSZ bankkártya, számos lehetőséggel

A CIG és a GRÁNIT Bank partneri együttműködésének köszönhetően a CIG Részvényesi Hűségprogramban résztvevő tagok 2014. március 1-től kezdődően 60%-os egyedi kedvezménnyel juthatnak GRÁNIT Platinum Plusz bankkártyához, amely beépített teljes értékű Best Doctors egészségbiztosítást, illetve számos egyéb prémium ügyfeleknek járó szolgáltatás és kedvezményt is tartalmaz!

  • Beépített Best Doctors egészségbiztosítás (IDE kattintva bővebben olvashat a lehetőségről)
  • Egész világra érvényes és extrém sportokra is kiterjedő beépített Prémium utasbiztosítás
  • Ingyenes vagy kedvezményes belépés a világ 600 exkluzív reptéri VIP lounge-ába a kártyához díjmentesen járó Priority Pass kártya felmutatásával
  • Díjmentes MasterCard, SKY és JET Lounge belépés a budapesti és bécsi reptereken
  • Díjmentes kártya SMS szolgáltatás
  • Havi 4 ingyenes készpénzfelvétel bármely belföldi ATM-ből
  • A MasterCard Premium Selection program valamennyi kedvezménye és szolgáltatása

Amennyiben szeretné igénybe venni a fenti kedvezmények bármelyikét, vagy szeretne többet megtudni ügyfeleinknek nyújtott lehetőségekről, kérjük töltse ki a következő adatlapot:


Kérjük, ilyen formában írja be születési dátumát: 1978-05-05

A személyes adatokat a biztosító és a befolyásolása alatt álló gazdálkodó szervek az európai uniós irányelvek, a hatályos magyar jogszabályok és a belső adatvédelmi szabályzat rendelkezései szerint kezelik. Az adatkezelési tájékoztató az alábbi linken ismerhető meg .

Hozzájárulás reklámanyag küldéséhez

Kérjük, a címre kattintva olvassa el a hozzájáruló nyilatkozatot, majd válasszon:

  •  
  •  
Nyilatkozat a titoktartás alóli felmentésről

Kérjük, a címre kattintva olvassa el a nyilatkozatot, majd fogadja el. Tájékoztatjuk, hogy a nyilatkozat elfogadása feltétele a kedvezmények igénybevételének:

Szeretnénk tájékoztatni, hogy az adatok kitöltése után, e-mailen küldjük el a kedvezmények igénybevételéhez szükséges információkat.