> Főoldal | VIP Kártya


Kedves Ügyfelünk!


Megtisztelő, hogy Best Doctors® egészségbiztosítási szolgáltatásunkat választotta, mely lehetőséget nyújt arra, hogy az öt rettegett  betegség esetén a világ neves szakorvosaitól kapjon második orvosi szakvéleményt, illetve gyógykezelést.

Best Doctors® egészségbiztosítási szolgáltatásunkkal mi segíthetünk majd, ha egészségi állapota ezt megkívánja. Azonban nem akarunk ezzel addig várni, amíg valamilyen komolyabb betegség lép fel! Éppen ezért létrehoztuk a CIG Pannónia VIP kártyát,  mellyel  számos magyarországi magas színvonalon működő egészségügyi szolgáltatónál vehet igénybe kedvezményeket a következőekben részletezett feltételek szerint.  

Kérjük olvassa végig az alábbi részletes információkat a kártya előnyeiről és felhasználási feltételeiről.

 

A kártya

   

A CIG Pannónia Életbiztosító és a kedvezményeket adó Klinikai együttműködéseknek köszönhetően a Best Doctors egészségbiztosítással rendelkező Ügyfeleink 2017. februárjától 10%-os egyedi kedvezménnyel vehetnek igénybe egészségügyi szolgáltatásokat a Partneri listában szereplő Klinikáknál, a kedvezmények fajtájáról és mértékéről az "Együttműködő magán egészségügyi szolgáltatók listája" gombra kattintva érhető el pontos információ..

 

A kártya előnyei:

  • számos magyarországi magas színvonalon működő egészségügyi szolgáltató nyújt kedvezményeket szolgáltatási lista árából
  • egyedülálló megelőzés és Best Doctors védelem egy kártyában Önnek
  • felhasználható mindennapos ellátásra vagy prevenciót szolgáló szűrésre
  • a kártya Tulajdonosa állandó kedvezményben részesül, de előfordulhat, hogy egy – egy szolgáltató magasabb kedvezményt nyújt szolgáltatásaira (erről a Klinikák listájában talál információt)
  • további időszaki kedvezmények
  • negyedévente hírlevél e-mail fiókjába, melyben szerződött Klinikáink neves orvosai nyilatkoznak egy-egy rettegett betegségről és a megelőzésről

 

A kártya alkalmazási és használati feltételei:

  • a kártya visszavonásig érvényes
  • ahhoz, hogy a kártyatulajdonos a kedvezményre jogosult lehessen, bejelentkezéskor be kell mutatnia a kártyát a recepción
  • a kártya nem átruházható és nem átengedhető, kizárólag a kártyatulajdonos részéről történő személyes használat céljára szolgál; csak a kártyatulajdonos veheti igénybe a kártya által kínált előnyöket

 

A kártya elvesztése vagy ellopása:
Abban  az  esetben,  ha  a  kártya  elvész,  megsérül  vagy  ellopják,  pótlása  díj ellenében igényelhető. Ennek pontos összegéről és a pótlás ügymenetéről érdeklődjön Ügyfélszolgálatunkon. 


Változtatások és visszavonás:
A CIG Pannónia Életbiztosító fenntartja magának a jogot, hogy bármikor időről-időre – saját kizárólagos belátása  szerint  –  megváltoztassa  vagy módosítsa  az  itt  felsorolt  feltételeket,  valamint  hogy  a  kártyatulajdonosi kedvezményt növelje vagy csökkentse, illetve azt bármilyen módon módosítsa. A változásról a változást megelőzően 30 nappal ad tájékoztatást a CIG Pannónia Életbiztosító jelen aloldalán keresztül.

Az egészségügyi szolgáltatók listája és az általuk nyújtott kedvezmények pontos mértéke az alábbi gombra kattintva érhető el:Kérjük, keresse az egészségügyi szolgáltatókat bizalommal, mert egészségünknél nincs fontosabb!

 

 

 

További jó egészséget kívánunk!Bővebb információért keresse CIG Pannónia kapcsolattartóját vagy központi Ügyfélszolgálatunkat a  06-1-5-100-200-as telefonszámon vagy az ugyfelszolgalat@cig.eu e-mail címen.

 

Kövessen bennünket Facebook oldalunkon!