> Főoldal | Befektetőknek | Közlemények

Rendkívüli tájékoztatás az EMABIT testületi tagjainak megválasztásáról

2019. április 18.

Rendkívüli tájékoztatás az EMABIT testületi tagjainak megválasztásáról

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. (székhelye: 1033 Budapest, Flórián tér 1.; cégjegyzékszáma: Cg.0110-045857; a továbbiakban: „Társaság”, illetve „Életbiztosító”) ezúton értesíti tisztelt részvényeseit és a tőkepiac szereplőit, hogy a Társaság Igazgatóságának 2019. április 17. napján tartott ülésén 100%-os leányvállalata, a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. (a továbbiakban: „EMABIT”) igazgatósági, valamint felügyelőbizottsági tagjainak választásáról az alábbiak szerint határozott.

Az Életbiztosító igazgatósága az EMABIT igazgatósági tagjává választotta dr. Király Máriát, dr. Bogdánffy Pétert, dr. Fedák Istvánt és Horváth Gergely Domonkost, valamint felügyelőbizottsági tagjává választotta dr. Bayer Józsefet, Boros Istvánt, Papp Istvánt, Tima Jánost és Veisz Ákost. A testületi tagok mandátuma - a Magyar Nemzeti Bank vonatkozó engedélye megadásának függvényében illetve hatályával- 3 (azaz három) éves határozott időtartamra szól.