Orvosi Asszisztencia Biztosítás

Egy baleset vagy betegség esetén fontos, hogy legyen szakértő segítsége, aki tanácsot nyújthat a gyógyulás során. Ezt a támogatást adja meg Önnek az orvosi asszisztencia szolgáltatásunk.

 

Mit tartalmaz?

Az Advance Medical Hungary Kft. által nyújtott éjjel-nappal elérhető telefonos és online orvosi tanácsadást, amelyet a biztosított, illetve a vele egy háztartásban élő házastársa, élettársa, egyenes ágú rokona, valamint testvére az év minden napján, a nap bármely órájában igénybe vehet, és ahol gyakorló orvossal beszélhetnek és kérhetnek tőle tanácsot.*

 

 

Hívja a +36-1-461-15-94 telefonszámot, ahol a 7/24 orvosi call center szolgáltatás keretében az alábbiakról tájékozódhat:

 ·         betegséggel, gyógykezeléssel, egészségmegőrzéssel kapcsolatos kérdésekről.

·         gyógyszerek összetételéről, alkalmazhatóságáról, mellékhatásáról, helyettesíthetőségéről, áráról,

·         orvosi, gyermekorvosi, fogorvosi ügyeletekről,

·         ügyeletes gyógyszertárakról,

·         egészségügyi intézmények elérhetőségéről. 

 

Járóbeteg ellátás megszervezése**

A tanácsadáson kívül szakorvosi vizsgálatok megszervezésében is segítséget nyújtunk, így Önnek nincs más dolga, mint a megfelelő időpontban elmenni az orvosi vizsgálatra, járóbeteg ellátásra.

 

Online szolgáltatások

 

Online orvosi tanácsadási szolgáltatásunk használatához regisztráljon a biztosítás megkötésekor megadott e-mail címével a www.pannoniadoktor.hu weboldalon, ahol ezt követően írásban teheti fel egészséggel vagy betegséggel kapcsolatos kérdéseit, akár képeket és leleteket is mellékelve. Válaszunkat egy munkanapon belül elküldjük Önnek, vagy visszahívjuk telefonon.*

Online felültünkön további lehetőségeket is kínálunk:

·         Egészségfelmérés*

·         Táplálkozási tanácsadás*

·         Személyre szabott szűrővizsgálatok meghatározása és megszervezése**

·         Járóbeteg ellátás megszervezése**

·         Egészségügyi szolgáltatói díjkedvezmények, térképes kereső

 

* A szolgáltatás során nyújtott információk kizárólag tájékoztató jellegűek és nem pótolják a személyes orvosi vizsgálatot.

**A szolgáltatás az ellátás megszervezését öleli fel, a megszervezett egészségügyi szolgáltatások díját minden esetben a biztosított fizeti. A szolgáltatás területi hatálya Magyarország. A szolgáltatásszervezés sürgősségi ellátást igénylő esetekre nem terjed ki.

 


 

Lépjen velünk kapcsolatba!

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére. Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot!


Kérjük, írja a képen látható számsort a mellette található mezőbe. Ha új számsort szeretne, kattintson a képre!