> Főoldal

Hírek

Kecskeméti gimnazisták kreativitását jutalmazta a CIG Pannónia
vissza

2018. december 14.

Kecskeméti gimnazisták kreativitását jutalmazta a CIG Pannónia

A kecskeméti Bolyai János Gimnázium csapata kapta a CIG Pannónia Biztosító különdíját az idén hatodik alkalommal megrendezett PénzSztár verseny döntőjében. A nyertes a Zalaegerszegi Zrínyi Miklós Gimnázium csapata lett.

 

Kiélezett küzdelemben zajlott a PénzSztár Hazai és Határon Túli Magyar Középiskolák Pénzügyi, Gazdasági és Vállalkozási Versenyének döntője Budapesten, a Magyar Nemzeti Múzeum dísztermében. A vetélkedőre mintegy 1100 négyfős csapat jelentkezett, a végső megmérettetésen azonban csak a top öt mérhette össze tudását, problémamegoldó készségét és talpraesettségét.

A hatodik alkalommal megrendezett középiskolai versenyen a CIG Pannónia Biztosító különdíját a Fal Utca Rókái kapták a kecskeméti Bolyai János Gimnáziumból. Balázs Marcell, Glasenhardt Kristóf, Harczi Beatrix és Német Viktor összeszokott csapatot alkotnak, és a döntősök közül egyedül ők készültek fel teljesen önállóan, tanári segítség nélkül a megmérettetésre. Mindez azonban semmilyen módon nem hátráltatta őket, az így szerzett szabadságuk még inkább erősítette motivációjukat. A csapat mind a négy tagja életbiztosítást kapott, amelyet az eredményhirdetést követően Dr. Kádár Gabriella, a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. vezérigazgatója adott át.

„Fontosnak tartjuk, hogy jövőbeli terveink megvalósításáról a lehető leghamarabb elkezdjünk gondoskodni, így különösen nagy öröm számunkra, hogy a döntőben nyújtott teljesítményünket első diplománk megszerzéséig tartó életbiztosítással jutalmazták” – mondta Balázs Marcell, a Fal Utca Rókái csapatvezetője.

„Nagyszerű élmény volt látni a diákok döntőben nyújtott teljesítményét; mindannyian felkészülten érkeztek, példamutatóan működtek csapatként és magabiztosan vették az akadályokat. Bízom benne, hogy felsőoktatási tanulmányaikat követően kiváló pénzügyi szakemberekként újra találkozhatunk velük” mondta Dr. Kádár Gabriella, a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. vezérigazgatója.