> Főoldal | Rólunk | Partnereink

Partnereink

A CIG Pannónia Életbiztosító jelenleg két fő értékesítési csatornán keresztül teszi elérhetővé életbiztosítási termékeit: Saját Hálózat és Alternatív Hálózat.


Saját Hálózat

A Saját Hálózatában működő partnerek kizárólag a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. termékeit értékesítik. Tanácsadóinak célja, hogy megtalálják Ügyfeleink számára a CIG Csoport által kínált legtesthezállóbb életbiztosítási és egészségbiztosítási megoldást.
 

Alternatív Értékesítési Hálózat

A CIG Pannónia Életbiztosító Alternatív Értékesítés elnevezés alatt foglalja össze a saját hálózatán kívül működő valamennyi értékesítési csatornáját. Ez elsősorban a független biztosításközvetítőkkel történő együttműködést jelenti.

Társaságunk működése óta az értékesítésbe bevont partnerek számának folyamatos bővítésére, hosszú távon is fenntartható, kölcsönös előnyökön alapuló együttműködés kialakítására törekszik. Az alternatív értékesítési partnerek a teljes termékpaletta közvetítését végzik, a velük történő közös termékfejlesztés révén a piaci igényeket maximálisan kielégítő termékek kerülhetnek Társaságunk kínálatába. Mindennek eredményeként a piacra lépése óta dinamikusan növekedett szerződéses partnereink száma és az általuk generált díjbevételek összege. Jelenleg közel 300 alternatív csatornás partnerrel – alkuszokkal, többes és függő ügynökökkel – dolgozunk együtt az ország teljes területét lefedve.

Célunk partnereink teljes körű kiszolgálása, a személyes kapcsolattartás, testreszabott oktatási programok, az ügyfélkezelési munka támogatása. Emellett folyamatos információellátással, értékesítést támogató eszközökkel és anyagokkal segítjük a Társaságunk termékeit értékesítő biztosításközvetítők munkáját.

 

Kiemelt stratégiai partnereink:

UFS Group Pénzügyi Tervező Kft.

Együtt gondolkodunk,
együtt gondoskodunk.

CONSEQUIT Zrt.

Időben a holnapért

 

 

További stratégiai partnerünk: 

BESTENS
Gazdasági Elemző- Tervező és Tanácsadó Zrt.


Pénz minden esetre