> Főoldal | Rólunk | Partnereink

Partnereink

A CIG Pannónia Életbiztosító három értékesítési csatornán keresztül teszi elérhetővé életbiztosítási termékeit: Saját Hálózat, Független Hálózat és Banki Csatorna.

Saját Hálózat

A Saját Hálózatban működő Biztosításközvetítőink kizárólag a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. termékeit értékesítik. Céljuk, hogy megtalálják az Ügyfelek számára a CIG Pannónia Életbiztosító által kínált legtesthezállóbb életbiztosítási és egészségbiztosítási megoldásokat.

Képviselő keresőnket ide kattintva érheti el.

Ha Önhöz közel eső értékesítési irodát keres kattintson ide.

 

Független Értékesítési Hálózat

Társaságunk működése óta az értékesítésbe bevont partnerek számának folyamatos bővítésére, hosszú távon is fenntartható, kölcsönös előnyökön alapuló együttműködés kialakítására törekszik. A független értékesítési partnerek a teljes termékpaletta közvetítését végzik, a velük történő közös termékfejlesztés révén a piaci igényeket maximálisan kielégítő termékek kerülhetnek Társaságunk kínálatába. Mindennek eredményeként a piacra lépése óta dinamikusan növekedett szerződéses partnereink száma és az általuk generált díjbevételek összege. Jelenleg több, mint 300 független partnerrel dolgozunk együtt az ország teljes területét lefedve.

Célunk partnereink teljes körű kiszolgálása, a személyes kapcsolattartás, testreszabott oktatási programok, az ügyfélkezelési munka támogatása. Emellett folyamatos információellátással, értékesítést támogató eszközökkel és anyagokkal segítjük a Társaságunk termékeit értékesítő biztosításközvetítők munkáját.

 

Banki Csatorna

Stratégiai megállapodást kötött az MKB Bank és a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt., így az MKB fiókhálózatában CIG Pannónia nyugdíj – és életbiztosítási termékeket is értékesítenek.


 

Lépjen velünk kapcsolatba!

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére. Kérjük, ha meglévő szerződéssel kapcsolatban érdeklődik, a gyorsabb ügyintézés érdekében adja meg szerződésszámát is.


Kérjük, írja a képen látható számsort a mellette található mezőbe. Ha új számsort szeretne, kattintson a képre!